Jak wam się podoba ?
Sławomir Lipiński
Zakłady mięsne Łuków mają w dupie polskich rolników. Kupują zagraniczne mięso z Litwy z afrykańskim pomorem świń i sprzedają jako polskie . Chłopcy pojechali strajkować żeby tak nie robili. Wariaty karzą utrzymywać produkcję trzody chlewnej i oddawać po kosztach ! Dofinansowania na produkcję za pół darmo wsadzcie sobie w dupę !
15/03/2015 13:25
jeba. złodziei i prywatny interes ! Zaborca lepiej dbałby o nasze interesy niż ta cała Kopaczowa i klika
15/03/2015 13:28
Sami nie możemy zrobić zakładu tzn kupić bo skończy się to jak z spółdzielniami mleka w Polsce prezesiki i klika rozkradną i kupa darmozjadów do utrzymania. Lepiej byłoby zlecić to prywaciarzowi z danymi wymogami a wędlinę samemu sprzedać pod naszą marką !
Ja mam ochotę na konopie przemysłową. Zasiać nie pryskać tylko skosić, sprasować sprzedać i wziąć kasę ! I mieć wyjebane na chów !
14/03/2015 21:14
Z gówna jeszcze nikt się nie dorobił a jak coś to tylko przewalanie i złudne myślenie że masz kase. Masz 30 lat kręgosłup siadł i chodzisz połamany
04/02/2018 10:36
Obróbki należy lepiej wyginać, robić jakiś wzór, wtedy blacha ma gdzie pracować i nie robią się fałdy
14/11/2016 20:16
Taka krypa to blisko koło 30 ton podkładu z pod pieczarek wejdzie
24/10/2016 21:08
z polskich to pewnie najlepszy tur z tymże mógłby i być górą łaczony nad maską jak te z meprozetu ale ten ładniejszy typ
21/10/2016 17:01
No to ładnie - lepiej było kogoś nająć za tą kwotę zaorałby Ci 250 zł za hektar to masz jakieś 90 tysięcy złotych plus paliwo niech 50 zł na hektar co wypaliłeś na 1000 hektary wychodzi 50 tysięcy razem mamy kwotę bagatela 140 tysięcy złotych to i ktoś by Ci zaorał za taką kwotę bo jeszcze wliczmy zużycie ciagnika itd a Ty byś leżał w tym czasie i pił piwo oraz posuwał .....
23/10/2016 20:44
To nie lepsze byłyby pługi Unia tur ? U nas mają i dość dużo nimi orzą i w dodatku miałbyś takie pewnie 3-4 nowe
09/08/2015 14:16
Ładnie skoszone . Ja też lubię jak jest dobrze przystrzyżone .....;)
14/11/2016 20:16
Taka krypa to blisko koło 30 ton podkładu z pod pieczarek wejdzie